За Нас


Как Започна Всичко?


Ние сме Ива и Никола, родители на две деца и създатели на марката Wholenest. Страстта и интересът ни към истинската и питателната храна ни доведе до идеята да започнем да произвеждаме първокласни продукти на растителна основа, които носят цялата хранителна стойност, която би трябвало. С раждането на второто ни дете и все по-оскъдното време за приготвяне на всичко, което консумираме у дома, се сблъскахме и с липсата на качествени растителни напитки. Като любители на капучиното, запалени фенове на смутитата и почитатели на овесените каши използваме много и различни ядкови напитки. Нищо от съществуващите напитки на пазара, не отговаряше на нашите критерии за качество. В голямата си част растителните напитки са направени или с много малко количество първични съставки, или с безкраен списък от ненужни добавки, UHT пастьоризирани, абсолютно лишени от всякаква хранителна стойност и вкус. Това ни накара да се замислим за всички хора в същата ситуация, които нямат време да приготвят ядкови напитки у дома, но търсят висококачествен продукт, който е не само вкусен, но и така направен, че хранителните му вещества да са максимално съхранени. 

Ето така се роди Wholenest Mylk. 

Мисия и Ценности


 

Основната ни мисия е да създаваме висококачествени и чисти продукти, които съдържат истински съставки и никакви изкуствени добавки. Смятаме, че е лесно да бъдеш открит, когато няма какво да криеш. Точно по този начин правим и нашите ядкови напитки. Това ни отличава толкова много от всички останали марки съществуващи на пазара. Богатият вкус на нашите млека се дължи само и единствено на качеството и количеството на суровините, които влагаме в нашите продукти. Убедени сме се, че ние сме това, което консумираме и следвайки тази мисъл сме решени да не се изграждаме от купища изкуствени добавки. Вярваме, че природата е съвършена и храната, която ни дава няма нужда от човешки модификации под формата на консерванти, овкусители и всякакви други синтетични добавки! В името на тези ценности искаме да бъдем добрата алтернатива и да правим чистата и жива храна възможен избор. Правим това, което правим, защото искаме промяна в качеството на храните и напитките, с които се храним всеки ден. А всяка промяна започва, първо, от самите нас!


man and woman standing on green grass field during daytime

Екип

Iva, CEO

Основател и главен визионер, Ива е движещата сила зад компанията. Винаги търсеща и намираща решения на ежедневните предизвикателства пред, които се изправя. Отговорна за разработването на продукта, маркетинга и връзките с клиенти.

https://www.linkedin.com/in/iva-kalinova-509a4183/

Nikola, CTO

Най-усмихнатият софтуерен инженер. Никола е отговорен за цялостното изграждане на уеб присъствието на Wholenest.  Човек обичащ да поема предизвикателства без страх, пълен с идеи и вдъхновения. С многогодишния си опит като инженер в софтуерната индустрия и познанията по всички технически въпроси Никола е гръбнакът на компанията.

https://www.linkedin.com/in/nkalinov/